Snoepgoedgroothandel.nl

Bij Snoepgoedgroothandel.nl helpen wij graag klanten die opzoek zijn naar veel snoep, tegen de laagste prijs. Om de goedkoopste snoepgoedhandel van Nederland en België kunt u alleen online bestellen. Daarnaast bieden wij alleen grotere aantallen snoep aan tegen scherpe kortingen. Ideaal voor retailers, stichtingen, carnavalsverenigingen, kermisexploitanten en eventueel particulieren die een groot evenement willen organiseren. De transparantie en de heldere communicatie van de prijzen is zoals u van ons gewend bent: een vast verzendtarief, geen extra verzendkosten naar België en u kunt direct afrekenen.

Assortiment

Bij Snoepgoedgroothandel.nl hebben wij een ruim assortiment snoep. Zo verkopen wij grote partijen van bekende merken zoals Mars, Haribo, Autodrop, Lays en Tony’s Chocolonely. Maar hebben wij ook prijsknallers zoals snoep van CCICandy Top, Astra en Donkers.

Snoepgoedgroothandel.nl en Compliment.nl

Snoepgoedgroothandel.nl is een initiatief van Compliment.nl. Compliment.nl is de nummer 1 online groothandel voor zakelijk en particulier. Zowel in Nederland als in België. Voor 12:00 besteld, is morgen al in huis. Gemak en service staan op Compliment.nl centraal.  Compliment.nl is een dochteronderneming van FOOX. FOOX is een groothandelsorganisatie met zeven vestigingen in Nederland en een miljard omzet.